09129743438
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | یکشنبه 1 بهمن 1396 در ساعت 32 : 17 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

دربهای اتوماتیک از نظر کارکرد به سه دسته تقسیم میشوند :

  1. دربهای اتوماتیک پنوماتیکی که به وسیله فشار گاز یا فشار باد کار میکنند.
  2. دربهای اتوماتیک الکترومکانیک که بوسیله چرخ دنده و گیربکس کار می کنند.
  3. دربهای اتوماتیک هیدرولیکی که به وسیله فشار مایعات و فشار روغن کار می کنند.

جک های پنوماتیک اساس کارشان با باد می باشد و تکنولوژی آن قدیم مورد استفاده قرار می گرفت و جای خود را به درب های اتوماتیک  الکترو مکانیک و هیدرولیکی داده است.
  • در اتوماتیک الکترومکانیکی

درب اتوماتیک نوع الکترو مکانیک بر اساس برق و مکانیک کار می کنند  . شامل دو نوع ۲۲۰ ولت و ۲۴ ولت هستند و برای تردد محدود تا ۲۰ واحد مناسب است.
نوع ۲۲۰ ولت از ups برای کارکردن در زمان قطع برق استفاده می شود و ۲۴ ولت آن نیز از باطری بک آپ و شارژر برای کار کردن در زمان قطع برق استفاده می شود.
  از جمله مزایای سیستم دربهای اتوماتیک الکترومکانیک ، کوچک بودن اندازه تابلو فرمان ، برنامه پذیری عالی و انعطاف کامل دستگاه با محیط نصب ، احتیاج به سرویس بسیار کم در سال ۱ تا ۲ بار و معایب این سیستم استهلاک بیشتر نسبت به سیستمهای هیدرولیکی به دلیل کارکرد چرخ دنده و گیریبکس در جکها ، قدرت محدود و آسیب پذیری سیستم در مقابل فشار بیش از حد است.
 دربهای اتوماتیک الکترومکانیکی از لحاظ ایمنی بسیار امن طراحی شده و این سیستم در برابر فشار متقابل بسیار مستحکم است و می توان با یک قفل برقی نفوذ پذیری را غیر ممکن نمود.
از بین درب های اتوماتیک نوع الکترومکانیک می توان به جک زومر مدل ۲۰۰EL اشاره کرد.
  • درب اتوماتیک هیدرولیکی

جک های هیدرولیکی با روغن (داخلی) کار می کنند که برای ترددهای زیاد و درب های با وزن بالا استفاده می شود و یک برتری منحصر به فرد دارد آن هم این که در شهرهای سردسیری که جک های دیگر برای کارکرد مناسب مشکل دارند این جک که از روغن استفاده میکند بدون هیچ تغییر در عملکرد به کار خود ادامه می دهد، و تنها یک نوع ۲۲۰ ولت دارد.
  ایمنی دربهای اتوماتیک هیدرولیکی بسیار بالاست و این سیستم در برابر فشار متقابل مقاوم است و اگر با قفل برقی همراه شود درصد نفوذ پذیری را برای افرادی که ریموت کنترل ندارند را به تقریبا صفر می رساند. البته رعایت اصول ایمنی برای این سیستم اجباریست ، چون اگر کسی که به سیستم دربهای اتوماتیک آشناست بتواند به تابلو فرمان این سیستم برسد می تواند درب را باز کند.
یه نمونه از درب اتوماتیک نوع هیدرولیک می توان به درب بازویی Faac مدل ۴۱۲ اشاره کرد.

بسیار سؤال شده که بهترین سیستم درب اتوماتیک جهت نصب درب پارکینگ کدام یک از سه نوع توضیح داده شده است؟

این را می دانیم که جک هیدرولیکی بهترین نوع سیستم های تولید شده درب های اتوماتیک هستند اما نوع جنس را باید بر اساس مکان نصب انتخاب کرد.
در آموزش نصب درب اتوماتیک مکان هایی که درب هایی با وزن پایین و تردد محدود مثل آپارتمان ها دارند استفاده از سیستم های الکترومکانیکی پیشنهاد می شود و در جاهایی که با درب های سنگین رو به رو هستیم یا نیاز به تردد نامحدود داریم، درب های هیدرولیکی ارجع هستند.
حتی در مواردی که سرعت باز و بسته شدن درب برای ما بسیار مهم هستند تنها مورد پیشنهادی سیستم های منسوخ پنوماتیک هستند!
ارسال نظر
نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()